Kerámia gömb - antikolt kerámia díszkerti dísztárgy (13 cm átmérő)

0 Rating
2.600 Ft
bruttó ár
Raktáron
Cikkszám: KEGO-A-Z-13

A kerámia gömb figyelemfelkeltő kiegészítő dísztárgy díszkertekben, balkon környezetben. Érdekes megjelenésével vonzó díszértéket képviselő dísztárgy. Elhelyezhető élő díszkerti környezetben, balkonon, télikertben vagy akár beltérben is. Kisebb és nagyobb méretben is forgalmazzuk.

Díszkerti figura ikonKerámia gömb - antikolt kerámia díszkerti dísztárgy

Antikolt kerámia gömb képA kerámia gömb egy antikolt kerámiatál, kék-fehér virágmintával díszítve. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, sokféle környezetben elképzelhető, használható díszítő elem. Szabályosságával egyaránt érdekes lehet szabályos és oldott jellegű együttesekben alkalmazni.

Hatásában meglepő, vidám, élményt jelentő dísz, rendelhető kisebb és nagyobb változatban, 13 és 18 cm átmérővel, így a felhasználás környezetéhez igazítható a gömbdísz megjelenése, méretével igazodva a befogadó tér méretéhez! Kiegészítő, vidám eleme lehet teraszok, erkélyek berendezésének, díszkertek figyelemvonzó eleme, és egyhangú környezeti dísztárgyak között egész biztosan egyedinek fog számítani, különösen társasági rendezvények, kerti partik alkalmával.

A kerámia gömb , egy antikolt kerámia alkotás, megjelenése tetszetős, mintázott, szabályos gömb.

Hatásában vidám, élményt jelentő dísz, mely kiegészítő, vidám eleme lehet teraszok, erkélyek, télikertek és különböző beltéri  környezetnek. Ezeken a helyeken az emberi fantázia jelenti elhelyezésének egyetlen korlátját és korlátlanságát is egyben!

A terasz, a balkon - nyáridőben - házunk, lakásunk szerves részét képezi, így a meghökkentő figurák és a nyugalmat sugárzó figurák arányát szintén javasolt mérlegelni és ennek megfelelően választani közülük, ezt megteheti választékunkból:

Díszkerti figurák, szobrok, tárgyak.

A kerámia gömb azonnal használható, a megfelelő környezet megtalálásával egyidejűleg telepíthető, valamint később mozgatható, még hatásosabb környezetet találva számára.

Előnyei

  • Díszértéket képvisel.
  • Hosszan tartó díszkerti jelenlét, mely télen is része a látványnak!
  • Áthelyezhető, módosítható a díszkerti jelenléte.
  • Remek meglepetés vendégek részére.
  • Ajándéknak is megfelel.

Alkalmazás módja

Legyen rá igénye, hogy lakókörnyezete, díszkertje vonzóbb, érdekesebb legyen, rendelje meg, és a kerámia gömb birtokában térjen otthonába, látványát a kiválasztott környezetében megélve, helyezze megfelelő területre, majd hatását élvezze sokáig!

 

Kerámia gömb rendelése gomb

 

Jellemzői

 

HASZNÁLHATÓ kültér | télikert | beltér
ANYAGA kerámia
ALKALMAZÁS díszkerti és más lakókörnyezeti díszként
ÁTMÉRŐ 13 cm
SÚLY 1,36 kg
SZÍN kék mintázatú

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés