Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Egzotikus, érzékeny dísznövények téli védelme

Tél és védekezés kép

Kellékek, melyekkel egyszerűen védhetők az érzékeny dísznövények

Európa nagyobb területére igaz, hogy szigorú az éghajlat. Ennek ellenére, az egzotikumok iránti vágyunk igyekszik ezt legyőzni, és ezeken a helyeken létesülnek téli kertek. A melegkedvelő dísznövények népszerű díszek, így ezen egzotikumok védelmére kidolgozott módszerek, technikák is kialakultak, melyek sokszor egyszerűbb, és lényegesen kisebb költséggel járó módszerek, megoldások, mint a télikert, bár kétségtelen, hogy a télikert jelenti a legjobb megoldást a kényes dísznövények átteleltetésére.
Az itt található termékek a védelemre nyújtanak egyszerű, könnyen kivitelezhető módszert, mely esetben az edényben tartott dísznövényeket csupán a terasz védettebb zugába kell áthúzni, majd kültérben megoldható ezekkel az eszközökkel az érzékeny dísznövények átteleltetése.
Néhány, mediterrán jellegű, de kiültethető dísznövény, a kiültetés után 1-2 évig érzékeny a komolyabb telekre, ezért ezzel a módszerrel, és az itt rendelhető kellékekkel sikeresen lehet átsegíteni ezeket a dísznövényeket is a kezdeti nehézségeiken.

Rendezés:
10.400 Ft
Gyártó: Intermas Group

MAXIFLEECE az Intermas cég Nortene terméke, mely 2 az 1-ben textiltakaró, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt, vékonyabb textilegység védi a dísznövényt, egy másik nem-szőtt, vastagabb textilegység pedig az edényt, egy csomagban 2 db teljes készlet található.

Praktikus, kényelmes megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

7.600 Ft
Gyártó: Intermas Group

MAXIZIP az Intermas cég Nortene terméke, mely egy textiltakaró-zsák, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt textilegység védi a dísznövényt és az edényt, mely cipzáros megoldással zárul az edény és a dísznövény körül.

Praktikus, egyszerű megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

Érzékeny dísznövényeink téli védelemre szorulnak, ez egyszerűen is megoldható

Keresés