Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Gyeptrágyák, a gyepgondozás fontos kellékeiFűszálak, vízcseppel kép

Díszkertek éke lehet a tökéletes állapotú gyep

Amikor a díszgyep gyomosodik, szárad, sárgul vagy bármilyen szemnek nem tetsző, a gyep esztétikai értékét rontó jelenség merül föl, nos..., ekkor juthat eszébe mindenkinek a gyeptrágya. Szerencsére sok olyan termékkel rendelkezünk, melyekkel célzottan lehet kezelni az aktuálisan felmerülő problémákat!
Továbbá, az előrelátók és tapasztaltak részére rendelkezésre állnak, a gyepet megfelelő kondícióban és egészségi állapotban tartó, hosszú hatású, szabályozott tápanyag-kijuttatású gyepműtrágyák. Ezeket időben kiszórva, füvünket tartósan megfelelő minőségben tarthatjuk.
Valamint egy tény, ami okán minden probléma jelentkezése nélkül is szükséges a gyeptrágya használata, és ez a rendszeres heti, kétheti fűnyírás, aminek során tápanyagot távolítunk el a talajból. A fűszálak többek között a talaj tápanyagaiból épülnek fel, így szükséges ezt pótolni.

Dísznövény Webáruházunk kínálatában a kategória legkiválóbb termékeit találja!

ICL (Everris) gyeptrágyák ICL (Everris) gyeptrágyák
Az ICL (Everris) gyeptrágyái minőségben professzionista szintűek, kertépítők, kertgondozók előszeretettel használják. Ajánlott díszkerti használata minden igényesen kialakított díszkertben!
terrasan gyeptrágyák terrasan gyeptrágyák
A terrasan cég gyeptrágyái kiszerelésüknél fogva kisebb méretű díszkertek gyepfelületének ápolására tökéletesen megfelelők
Rendezés:
39.675 Ft
2.645,00 Ft/kilogramm

Az ICL gyepstarter gyepműtrágya kiváló választás új gyep telepítéséhez, vagy meglévő gyepfelület felújításához. Sokoldalúan használható műtrágya.

Használja az újonnan telepített díszgyep kíméletes megerősítésére!

42.780 Ft
2.852,00 Ft/kilogramm

Az ICL hosszú hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyát elég évente egy alkalommal (tavasszal) kijuttatni, és a teljes díszkerti szezon alatt elegendő tápanyagot szolgáltat (8-9 hónapos hatástartam).

Csakis kisebb igénybevételű gyepek tápanyag-ellátásához felel meg a használata!

39.200 Ft
2.613,33 Ft/kilogramm

Az ICL kondicionáló gyepműtrágya, egy speciális gyepműtrágya, mely a szélsőséges időjárási viszonyok káros hatásainak elviselésében segíti a díszgyepet.

Napjaink extrémmé váló környezeti viszonyai között egyre nélkülözhetetlenebb a használata!

41.250 Ft
2.750,00 Ft/kilogramm

Az ICL közepes hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyát gyepek intenzívebb használata esetén javasoljuk, 4-5 hónapos hatástartamú gyepműtrágya, és évente, 2, max. 3 alkalommal szükséges kijuttatni.

Ajánlott, díszkertek gyepének normál használata mellett, ezt alkalmazni!

37.600 Ft
2.506,67 Ft/kilogramm

Az ICL mohásodás csökkentő szabályozott tápanyag-leadású gyepműtrágya segít visszaszorítani a mohásodást, különösen ajánlott használata árnyékos gyepfelületeken.

Használata ajánlott, a gyepet csúfító mohásodás elleni küzdelemben!

35.200 Ft
2.346,67 Ft/kilogramm

Az ICL őszi-téli gyepfelkészítő gyepműtrágya, egy különleges gyepműtrágya megfelelő mennyiségű és arányú tápanyaggal látja el a díszgyepet a téli felkészüléshez, a gyors tavaszi indulást elősegíti.

Ezek pozitív jellemzői ennek a terméknek, miáltal használata fokozottan javasolt!

37.700 Ft
2.513,33 Ft/kilogramm

Az ICL rövid hatástartamú gyepfenntartó gyepműtrágyával gyors látványi hatás érhető el, 2-3 hónapig biztosít tápanyagot. A gyep egészséges lesz, és kiegyensúlyozott fejlődést produkál.

Javasolt a használata, ha gyors hatást, javulást szeretne elérni a kezelt gyepfelületen!

10.800 Ft -tól
3.600,00 Ft/kilogramm
Gyártó: terrasan

Gyomcsökkentő terrasan gyeptrágya, speciálisan problémás gyepfelületek kezelésére kifejlesztett, a kétszikű gyomokat csökkentő ásványi műtrágya, magas nitrogéntartalommal. Évente maximum 2 alkalommal ajánlott alkalmazni.

Használata strapabíró gyepet eredményez!

9.800 Ft -tól
3.266,67 Ft/kilogramm
Gyártó: terrasan

A terrasan gyeptrágya speciális ásványi műtrágya nitrogénnel dúsított, melyet szabályozott módon juttat a talajba. Minden fontos tápanyagot, vasat, valamint magnéziumot tartalmaz, a tápanyagtartalmát hosszú idő alatt adja le!

Díszgyepek, pázsitok kezelésére, tartós tápanyag-ellátására kifejlesztett gyepműtrágya!

11.960 Ft -tól
3.986,67 Ft/kilogramm
Gyártó: terrasan

A terrasan Mohacsökkentő gyeptrágya speciálisan problémás gyepfelületek kezelésére kifejlesztett, gyepfelületen mohafoltokat csökkentő ásványi műtrágya, fokozott vastartalommal

Használata élénkzöld és strapabíró gyepet eredményez!

Gyeptrágyák használatával kondíciót, egészséget érhet el díszgyepénél

Keresés