Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

ICL technológia | TMax

ICL technológia | TMax

Az ICL cég műtrágyáinak tápanyag-felvételét elősegítő technológiai fejlesztés a "T M a x".

Ez a cég kutatási és fejlesztési eredménye, és amelyről itt talál érdekes és a felhasználás szempontjából is fontossággal bíró leírást!

TMax iconICL technológia | "TMax" bemutatása


A cég ezen technológiájáról bárhol, ahol a szó előfordul, csak fölé viszi az egeret és rövid leírás ugrik elő.

Ezen túl itt egy kicsit részletesebben jellemezzük ezt a mondhatni a műtrágya iparban — csúcs-technológiát. A "TMax" technológia egy tápanyagfelvételt serkentő aktivátor, amely segít abban, hogy a tápoldatok jobban hasznosuljanak. Olyan hatóanyagok keveréke, amely serkenti a tápanyagok lombon át történő felszívódását.

A "TMax" TMax kép a gyökéren keresztül történő tápanyag-felvételt is elősegíti. Nedvesítő anyagokat és természetes kelátképzőket tartalmaz,amely nemcsak a lombtrágyában lévő hatóanyagok felvételét serkenti, hanem azokat a tápanyagokat hozzáférhetővé teszik a gyökerek számára, amelyek a talajban a növény számára nem hasznosítható formában vannak jelen.

Mivel a "TMax" hatására a lombon és a gyökéren keresztül történő tápanyagfelvétel is maximális, a tápanyag-kimosódás veszélye minimálisra csökken, a gyep egészségi állapota javul.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint ICL (EVERRIS)


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban:

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás kertgondozás

Keresés