Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Orbit

Orbit

Orbit, az Egyesült Államok – ezáltal a világ –
legjelentősebb öntözőrendszereket gyártó cége


Szórófej kép

Innovatív termékfejlesztés, kiváló kivitelezés jellemzi termékeit. Az USA-ban egyéb, családi házak működtetéséhez fontos termékeket is gyárt, jelen van a világ 40 országában. Nálunk komplett öntözőrendszereivel és ezekhez kapcsolódó, egyéb kellékeivel van jelen, továbbá a jelenleg egyre népszerűbbé váló terasz-párásító berendezései terjednek rohamosan.

Komoly fejlesztés, azaz mérnöki munka adja a hátterét termékei megbízhatóságának, miáltal nyugodt szívvel tudjuk ajánlani megrendelőinknek ezek választását Dísznövény Webáruházunkban is!

Az Orbit alapelve az egyszerűség, ennek következménye a könnyű kezelhetőség, valamint törekvése a cégnek az, hogy a megvásárolt termékeit a felhasználó otthon, önállóan, könnyedén üzembe tudja helyezni, ezzel sokszor megtakaríthatja a szakemberek igénybevételét öntöző eszközeinek telepítéséhez. Mindezek mellett profi színvonalú minőségben állítja elő termékeit!


Orbit logó


Orbit világa kép

A cég amerikai öntözési weboldala ide kattintva megtekinthető:

https://www.orbitonline.com/products/sprinkler-systems

Rendezés:

Keresés