Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Dísznövény Webáruház Nyitás

Dísznövény Webáruház Nyitás

Megnyitottuk, működik Dísznövény Webáruházunk. Minden látogatónkat, aki a webáruház választékát szemléli, biztatunk a megtisztelő vásárlásra! Az itt kiválasztott és megrendelt dísznövényeket kiszállítjuk és a szállítás napján, kérésre el is ültetjük, melyek ettől kezdve az Ön gondoskodását fogják élvezni!


 

Virágzó díszcseresznye képNyitunk amikor nyit a tavasz, most nem siet, mi igen, bár ezért nem csapjuk össze a boltot! A Dísznövény Webáruház név természetesen tudatos választás, ahol is a dísznövényeké a főszerep! Ennek a szerepnek persze meg kell felelni nekünk is, ki is jelentjük, hogy minden törekvésünk erre irányul.

A dísznövények megfelelősége alapvető, és szeretnénk, ha a díszkertekbe kerülve is az maradna, ezért a kiszállított dísznövényeket el is ültetjük! Vásárlási értékhatártól függően, akár ingyenesen is tudjuk ezt biztosítani! Tekintse meg a lehetőséget: ingyenes ültetés feltételei

Dísznövény-házMár jó ideje foglalkozunk dísznövényekkel, széles a spektrum: díszcserjék, díszfák - konténeres, földlabdás kiszerelésben, bár a konténere dísznövényeket részesítjük előnyben, melyek egész szezonban (február közepétől december közepéig) ültethetők, természetesen figyelembe véve mindig, az adott dísznövény egyedi, klimatikus igényeit. A választékot folyamatosan tervezzük bővíteni. Minden megvásárolt dísznövény mellé már most lehetőség van az ültetéshez szükséges kiegészítők vásárlására, úgymint szarvasmarhatrágya, stb ...

Kertterv képAz emberek többsége vonzalmat tanúsít a szép díszkert, tágabb értelemben a szép, épített környezet iránt. Ilyen értelemben a magyar nyelv plasztikusan kifejezi az érzéseket, mert ami ép az leginkább szép! A mi törekvésünk ez: ép és szép környezet, és persze esetünkben a szép környezet legfontosabb területe a díszkert. Nos, ... itt a Dísznövény Webáruházban ehhez kínálunk kellékeket. Elsősorban a legfontosabbat a dísznövényt, rögtön ez után a másik fontos elem, szép és egészséges fejlődésükhöz szükséges alkotóelemek a virágföldek, tőzegek, komposztált trágyák és az igényes műtrágyák. Végül, a dísznövény, gondozás és ápolás nélkül torzul, csúnyul, ezért az évek során törődni kell velük, ehhez pedig eszközökre is szükség lesz, amelyek beszerezhetők itt, a Dísznövény Webáruházban is.

Japánkert képAz áruházat folyamatosan fejleszteni fogjuk, az előforduló bakikat, hibákat kigyomláljuk, míg tökéletessé nem válunk (feltételezésünk szerint ez nem érhető el, ezért hosszú menetelésre rendezkedünk be, ami során az önök együttműködésére, támogatására végig számítunk: hiba észlelése).

Vásároljanak, tájékozódjanak és művelődjenek! Folyamatosan töltünk fel cikkeket a kertészeti technikákról, a díszkertek kialakításáról, valamint mindennapi praktikákról. A legtöbb ilyen helyen lehetőséget adunk a vélemények hozzátűzésére, megjegyzéseik továbbítására cégünk felé. Persze elsősorban webáruház az, amit üzemeltetünk! Elsősorban a termékek miatt néznek be a vásárlók, ezért igyekszünk minden nálunk kapható árucikkről részletes, kimerítő leírást közölni, ami az önök döntését elősegíti, hogy meg is vegyék a terméket, mert szükséges és fontos eleme lesz díszkertjeiknek!


Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés