Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

ICL technológia | MU2

ICL technológia | MU2

Az ICL (Everris) cég MU2 technológiájú műtrágyái lassú feltáródású nitrogént tartalmazó igen kisméretű szemcsékből állnak.

Ez teszi lehetővé azt, hogy a műtrágyaszemcséből a nitrogén más tápanyagokkal együtt egyenletes ütemben táródjon fel. Erről itt talál érdekes és a felhasználás szempontjából is fontossággal bíró leírást!


 

MU2 iconICL (EVERRIS) technológia | "MU2" bemutatása


A cég ezen technológiájáról bárhol, ahol a szó előfordul, csak fölé viszi az egeret és rövid leírás ugrik elő.

Everris MU2 képAz Everris "MU2" technológiájú műtrágyái lassú feltáródású nitrogént tartalmazó igen kis méretű szemcsékből állnak, ami lehetővé teszi azt, hogy a műtrágyaszemcséből a nitrogén más tápanyagokkal együtt egyenletes ütemben táródjon fel, így elkerülhetők a növekedési csúcsok.

Az eredmény egyenletes és kiegyensúlyozott fűnövekedés a teljes gyepfelületen, aminek hatására a levélzet dús, a gyökérzet sűrű lesz. Az "MU2" technológiájú műtrágyák káros sótartalma igen alacsony, amivel megelőzhető a kijuttatást követő perzselés és gyepkárosodás.

A gyártóról tájékozódhat, ha a cég nevére kattint ICL (EVERRIS)


» Tehet észrevételt, megjegyzést, valamint kérdezhet a témával kapcsolatban:

Tartalomhoz tartozó címkék: gyártás kertgondozás

Keresés